Interstar Hotel

Rated 8.9 in 1106 reviews. 29 rooms.

Located only 300 metres from Blue Mosque, İnterstar Hotel has a terrace, and modernly decorated rooms with free WiFi and soundproofing. The property offers 24-hour front desk service.

Featuring parquet floors, the rooms of İnterstar Hotel include a LED TV with satellite channels, air conditioning and an electric kettle with free tea and coffee set-up. They all have a private bathroom.

The day starts with an open buffet breakfast served on the terrace. You can also enjoy a cup of Turkish coffee on the terrace, after a tiring day.

Hagia Sophia, Topkapi Palace and Basilica Cistern are just a 10-minute walk from the property. Ataturk Airport is 17 km away.

Available Rooms

2 guests

Rooms

Adults

Children

Recommended Nearby

A guide to great places near Interstar Hotel

  1. Sokullu Mehmed Paşa Camii

    Sadrazam Sokollu Mehmet Paşa tarafından Mimar Sinan'a yaptırılan camide; Hacer'ül Esved taşından birkaç parça, üstad tarafından caminin çeşitli yerlerine ustaca yerleştirilmiş. Görülmeye değer..

    99 m from hotel
    Küçük Ayasofya Mah. Şht. Mehmet Paşa Sok. No: 26

  2. Eyfel Cafe

    164 m from hotel
    Binbirdirek Mah. Peykhane Sok.

  3. Şerefiye Sarnıcı

    Yerebatan sarnıcından iyi olduğunu söyleyebilirim atmosferi güzel mutlaka gidin ve görün İranlı sanatçı Ahmet Nejat’ın hat sanatıyla yaptığı tablolar ve altın ve gümüş kaplamalı yaptıkları muhteşem

    175 m from hotel
    Binbirdirek Mh. Piyer Loti Cd.

  4. Kubbealtı Akademisi Kültür Ve Sanat Vakfi

    Edebiyat ve sanata ilginiz varsa ve kaliteli yazarlar istiyorsanız uğramanızı uhreviyatı yakalamanızı isteriz.

    278 m from hotel

  5. Sultanahmet Meydanı

    Heleki Ramazan ayında orucunu açtıktan sonra böyle çayını içeceksin o güzel ambiyansı hissedeceksin Allaha şükür ediceksin Ruhun açılacak...

    356 m from hotel
    Sultanahmet

  6. Nostra Casa İstanbul Restaurant

    Ben her seyiyle bu kadar iyi bir mekana daha once hic gelmedim. Yemekler, mezeler, sarap enfes 😊 turgay abiyle muhabbet paha bicilmez

    356 m from hotel

  7. Sultan Ahmet Camii

    Mavi Cami olarakta bilinir. Sultan Birinci Ahmed tarafından MimarSedefkâr Mehmet Ağa'ya yaptırılmıştır.Ayasofya'nın 1934 yılında camiden müzeye dönüştürülmesiyle, İstanbul'un ana camiisi olmuştur!

    387 m from hotel
    Sultan Ahmet Mah. At Meydanı Cad. No:7

  8. Nuruosmaniye Camii

    Allah kabul ederse namazimizida kilalim ezan okunuyor....suanda

    493 m from hotel
    Molla Fenari Mah. Vezirhan Cad. No: 71

  9. Day Day Pastanesi

    Elmalı ve çikolatalı kurabiyelerini, acıbadem kurabiyesini ve tahinli pidesini denedik. Hepsi lezzetli ama favorilerim kesinlikle elmalı kurabiye ve tahinli pide. Ayrıca esnaflık çok güzel. 👏🏻👏🏻

    0.5 km from hotel
    Molla Feneri Mahallesi İskender Boğazı Sokak No:18/2

  10. Ayasofya Meydanı

    Milli Görüşcüler Geldi Erbakan Hocam Ümmetin Yanindayiz Cihad Meydanlarindayiz Saadet Partisi Ümmetin Sesi Olmaya Devam Edecek

    0.6 km from hotel
    Cankurtaran Mh.

  11. Bayezid Camii

    Sultan II. Bayezid tarafından yaptırılmış ünlü bir cami. İstanbul’da orginalliğini koruyan en eski selatin camii olarak kabul edilir. II. Bayezid’in mezarı da caminin haziresinde bulunur.

    0.8 km from hotel
    Beyazıt Mh. Darülfünun Cd.

  12. Ahmet Hamdi Tanpınar Edebiyat Müze Kütüphanesi

    İnsanlar tarafından henüz keşfedilmemiş. Keşfetmezler inşallah. Çok sakin huzur dolu bir mekan. Hem müze hem kütüphane. O yüzden muhteşem :)

    0.8 km from hotel
    Gülhane Parkı Alay Köşkü